Misyonumuz & Vizyonumuz

• Baharçiçekleri Anaokulu, doğa temelli bir yaklaşımla alternatif eğitim sunarak çocukların doğayı keşfetme ve öğrenme deneyimlerini zenginleştirmeyi amaçlar.

• Misyonumuz, çocukların doğal çevreyle iç içe büyüyerek çevre bilinci, empati ve sürdürülebilirlik değerlerini benimsemelerini sağlamaktır.

• Çocukların kendilerini ifade etme becerilerini geliştirerek özgüvenlerini artırmak ve kendi öğrenme yolculuklarını yönlendirebilmelerine destek olmayı hedefleriz.

• Baharçiçekleri Anaokulu olarak, çocuklara yaşama sevinciyle dolu, keşfetmeye açık bir ortam sunarak onların doğal meraklarını canlı tutmaya çalışırız.

• Misyonumuz, çocukları bir araştırmacı ve yaratıcı zihinle donatarak sorgulayan, öğrenmeye istekli bireyler haline getirmektir.

• Vizyonumuz, Baharçiçekleri Anaokulu’nun doğa temelli yaklaşımıyla örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

• Çocukların doğayı sevmelerini, doğal çevreye saygı duymalarını ve doğayı korumak için sorumluluk almalarını teşvik eden bir okul olmayı hedefleriz.

• Vizyonumuz, çocukların doğal dünyayla bağlantı kurmalarını, içsel keşifler yapmalarını ve özgün düşüncelerini ifade etmelerini desteklemektir.

• Baharçiçekleri Anaokulu olarak, çocukların sosyal ve duygusal becerilerini güçlendirerek empati, işbirliği ve iletişim becerilerini geliştiren bir ortam sağlamak vizyonumuzun bir parçasıdır.

• Vizyonumuz, çocukların mutlu, özgür ve merak dolu bir çocukluk geçirmelerini sağlayan, onları hayata hazırlayan bir okul olmaktır.