Hakkımızda

Özel Bahar Çiçekleri Anaokulu 2009 yılında kurulmuş, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel Okul Öncesi Eğitim kurumudur. 2 yıl boyunca Yıldırım ilçesinde hizmet veren okulumuz, öğrenci sayısının artması ve binasının bu ihtiyaca cevap verememesinden dolayı 2011 yılında Beşevler Çamlıca mahallesinde bulunan yeni binasına taşınmıştır.

Okulumuzda İngilizce, Satranç, Değerler Eğitimi ve Jimnastik dersleri konusunda uzman branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. Alternatif eğitim yaklaşımıyla zenginleştirilmiş programıyla ,kendini tanıyan ve doğru ifade eden, eleştirel düşünme becerisine sahip , araştıran, sorgulayan, üretime katılan, çevre duyarlılığı yüksek ,Milli ve kültürel bilince sahip, ahlaki ve vicdani sorumluluk sahibi nesiller yetiştirerek ülkemize ve milletimize faydalı olmayı amaç edinmiştir. Her yıl 94 öğrenciyi okul öncesi eğitimle tanıştırabilecek kapasiteye sahiptir. Her çocuk bir çiçektir ve her çiçeğin ilgi ve sevgiye ihtiyacı vardır ve birbirinden farklıdır. Biz de bu gerekli ihtiyacı karşılamak için ülkemizde ve dünyada uygulanan bir çok farklı eğitim programını eklektik bir bakış açısıyla harmanlayarak öğrencilerimize sunuyoruz.

Okulumuzda her çalışanın işe alım süreci titizlikle yapılmaktadır. Binamızın her bölgesine yerleştirilen kamera sistemiyle okulumuzun güvenliği sağlanmaktadır. Günlük ve taze gıdalarla özenle hazırlanan yemek menümüz de 3 öğün olarak belirli saatlerde çocuklarımıza titizlikle sunulmaktadır. Gerekli izin ve belgelerin tamamına sahip okul taşıtlarımız, kadrolu şoförlerimiz ve servis görevlisi öğretmenlerimizle okul ulaşımımız güvenli bir şekilde sağlanmaktadır. Günlük eğitim programımızın ve etkinliklerimizin bilgisi velilerimize ücretsiz bir uygulamayla akıllı telefon aracılığıyla ulaştırılmaktadır.